.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Costul livrarii standard este de 18 lei (TVA inclus).

Pentru produsele cu greutate mare sau agabaritice se poate percepe o taxa suplimentara pentru livrare, a carei valoare este comunicata atat in pagina produsului, cat si in momentul adaugarii produsului in cos.

Onoram comenzi in orice localitate din Romania, inclusiv in mediul rural.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele localitati din mediul rural, pentru care firma de curierat solicita o taxa suplimentara pentru kilometri aditionali, sa refuzam livrarea daca valoarea transportului afecteaza costul total al comenzii pana sub limita rentabilitatii. Acea comanda poate fi onorata totusi daca respectivul client agreeaza sa ridice coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Curier de localitatea sa sau sa achite costul suplimentar de transport, a carui valoare i-o vom comunica in momentul confirmarii comenzii.

Pentru lista localitatilor fara kilometri suplimentari, click aici. Daca localitatea dumneavoastra nu se afla listata, cel mai probabil curierul va solicita o taxa suplimentara ce va fi comunicata telefonic.

Nu livram comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Livrarile se efectueaza numai prin curier. Nu exista posibilitatea ridicarii de la sediu decat in situatii exceptionale.

Depunem toate eforturile ca pentru comenzile primite pana la orele 15.00, se expediem produsele in aceeasi zi pentru a ajunge la destinatie in ziua lucratoare urmatoare.
Pentru comenzile primite dupa orele 15.00, produsele se expediaza in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru marea majoritate a comenzilor, timpul de livrare este de 24h din momentul expedierii produselor. Exista unele exceptii de localitati din mediul rural pentru care timpul de livrare se poate prelungi cu 24h.

Pot exista situatii exceptionale pentru care termenul de livrare se poate prelungi. In aceste situatii, vei fi informat in cel mai scurt timp.

Comenzile se expediaza prin curierat rapid.

Pentru coletele voluminoase sau cu greutate mare, te rugam sa asiguri ajutor la descarcare si transportul coletului din masina de curierat pana in locuinta ta.

IMPORTANT! La livrare verifica starea coletului. Nu accepta colete cu ambalaj deteriorat sau perforat si cu urme vizibile de lovituri.

Clientii din Bucuresti pot ridica baloane umflate cu heliu de la sediul nostru, cu comanda telefonica prealabila, comunicata cu 2-3 zile inainte.
Pentru baloanele umflate cu heliu, ridicate de la sediul nostru, la pretul afisat pe site pentru balonul neumflat se va adauga un cost aferent heliului folosit, cost ce variaza in functie de marimea balonului si va fi comunicat clientului in momentul plasarii comenzii.

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.