.

Despre noi

Suntem o echipa suficient de mare incat sa functionam frumos si eficient si, in acelasi timp, suficient de mica incat sa nu ne pierdem entuziasmul in hatisuri organizationale si proceduri greoaie. Suntem fosti corporatisti care au invatat lectia despre responsabilitate si satisfactia clientilor (care sunt si ei oameni si nu masini de consum), dar care si-au data seama, in timp util , ca totusi pasiunea e cea care misca cu adevarat lucrurile si ca atunci cand pui suflet in ceea ce faci, mesajul tau ajunge cu adevarat la cel caruia i-l transmiti.

Si cum, pe de o parte, ne-a placut intotdeauna sa petrecem timp cu prieteni adevarati, fie la un joc, un gratar si un pahar de vorba sau o iesire in gasca, iar pe de alta parte privind in jur si vazand cat de putin mai interactioneaza oamenii (din placere) si cat de conectati la diverse device-uri au devenit, ne-am propus sa cream acest proiect, Joaca de Weekend, care sa fie in primul rand un indemn la o viata mai frumoasa, mai voioasa, cu amintiri memorabile, construite petrecand timp de calitate cu familia, prietenii, cu cei aproape de sufletul nostru.

Ne plac optimismul, sinceritatea, empatia, voiosia, gandirea pozitiva, libertatea, recunostinta, consideratia, prietenia, miscarea, joaca, rasetele si buna dispozitie.

Ne plac si ne-au inspirat prietenii frumosi, muzica buna, cartile bune, Richard Branson, Robin Sharma, Malcolm Gladwell, dar si Marcus Aurelius ori Nelson Mandela.

Ascultam Guerrilla de dimineata si ne dorim si noi ca in tarisoara asta sa fie promovate mai mult adevaratele valori.

Ne dorim sa vedem oameni frumosi, care sunt entuziasmati de ceea ce fac, care nu pierd timpul cu lucruri neinsemnate, care relationeaza cat mai mult cu prietenii si familia, care zambesc si care rad, care nu uita sa fie copii, care iubesc viata si oamenii din ea.

Multumiri: Dan, George, Radu, Oli, Christi, Carmen, Dani, Bubu, Rares, Zuni, Marga, Marian, Catalin, Madalina, Mihut, Alina, David, Ani, Doru, Razvan, Cristina, Emilia, Malina, George, Dana, Doru, Silvia, Magren, Alex, pentru contributia directa sau pentru ca sunteti sursa de inspiratie pentru aparitia acestui proiect.

Multumiri de asemenea furnizorilor si partenerilor nostri, mai ales pentru buna colaborare care va sa vina.

Contact:

office@joacadeweekend.ro
0727.299.399

Bucuresti, sector 1
str. Galiceni, nr. 3, cam. 1, 013091