.

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.joacadeweekend.ro.

Site-ul de comert electronic www.joacadeweekend.ro este proprietatea exclusiva a S.C. Lusio Living S.R.L., avand ca date de identificare la Registrul Comertului J40/9357/2014, si CUI RO33468360, capital social 200 lei, cont bancar RO71RZBR0000060023340516, deschis la Raiffeisen Bank, cu sediul social in Bucuresti, Str. Galiceni, nr. 3, corp C1, cam. 3, sector 1, cod 013091, tel. 0727.299.399, e-mail office(at)joacadeweekend.ro

Site-ul www.joacadeweekend.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea Lusio Living S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.joacadeweekend.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

www.joacadeweekend.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau prin telefon.
In cazul in care produsul comandat nu se regaseste in stocul nostru sau al furnizorului nostru sau daca acesta figureaza cu stoc disponibil dar ulterior primirii comenzii acesta s-a epuizat, te vom anunta in cel mai scurt timp despre indisponibilitatea produsului/produselor, societatea noastra nefiind trasa la raspundere in cazul in care comanda este ulterior anulata de catre noi.
Comenzile vor fi procesate si onorate in ordinea primirii lor.

S.C. Lusio Living S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

I. Accesul la site

Site-ul www.joacadeweekend.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.joacadeweekend.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa te inregistrezi ca utilizator (sa iti creezi un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.joacadeweekend.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si societate.

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneata - utilizatorul, te angajezi sa respecti legile in vigoare si sa nu desfasori activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; te angajezi sa nu modifici, copiezi, transmiti, afisezi, publici, reproduci, creezi produse derivate sau sa vinzi orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; te angajezi sa suporti orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile www.joacadeweekend.ro.
Daca folosesti acest site esti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator, creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator, creat pe site.

II. Datele de inregistrare

Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. Compania Lusio Living S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, si sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea joacadeweekend.ro, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, devii utilizator si se considera ca ai citit si ai fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

Pentru a te abona la newsletter-ul sau alertele www.joacadeweekend.ro e suficient sa ne comunici o adresa de e-mail valida.

Pe site-ul www.joacadeweekend.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea Lusio Living S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre joacadeweekend.ro numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nu limitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

In scopul functionarii programului "Magazin de incredere" dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre compari.ro (Compari.ro fiind in proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de catre Online Comparison Shopping Kft conform politicii de gestiune si protejare a datelor www.compari.ro.

III. Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.joacadeweekend.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Lusio Living S.R.L. se realizeaza in mod electronic si/sau telefonic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la joacadeweekend.ro in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, sms sau prin anunturi pe site.

IV. Dreptul de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.joacadeweekend.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Lusio Living S.R.L., si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Lusio Living S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris al joacadeweekend.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Lusio Living S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Este interzisa transmiterea de informatii la care ai acces prin intermediul site-ului www.joacadeweekend.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

V. Marci

JoacaDeWeekend este marca inregistrata, proprietatea Lusio Living S.R.L., iar folosirea fara acordul Lusio Living S.R.L. a numelui si logo-ului este interzisa!

Societatea Lusio Living S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Lusio Living S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

VI. Transmiterea de informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

VII. Securitatea informatiilor

Lusio Living S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Lusio Living S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.joacadeweekend.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Lusio Living S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

VIII. Politica Cookies

joacadeweekend.ro foloseste module cookie, mici fisiere de date transferate pe hard disk-ul computerului dvs. joacadeweekend.ro sau furnizorii sai de servicii trimit module cookie atunci cand navigati pe site-ul nostru sau pe site-uri unde apar reclamele noastre, cand faceti cumparaturi, cand solicitati sau personalizati informatii sau cand va inregistrati pentru anumite servicii. Prin acceptarea modulelor cookie utilizate pe site-ul nostru sau site-urile pe care apar reclamele noastre acestea ne pot oferi acces la informatii despre comportamentul dumneavoastra de navigare pe site-uri, pe care le putem utiliza pentru a va personaliza experienta si pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim.

Modulele cookie sunt clasificate ca module cookie de sesiune sau persistente:

-modulele cookie de sesiune nu raman pe computerul dvs dupa ce inchideti browserul.

-modulele cookie persistente se pastreaza pe computer pana cand le stergeti sau pana cand expira.

Majoritatea browserelor accepta in mod implicit modulele cookie, insa de obicei puteti refuza modulele cookie sau le puteti accepta selectiv, daca ajustati preferintele in browser.

Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul la navigare in site, de citire a continutului acestuia. Dar va rugam sa retineti ca restrictionarea cookie-urilor poate avea impact asupra functionalitatii site-ului. Multe dintre functiile interactive oferite de site-urile web sunt dependente de cookie-uri, iar dezactivarea sau blocarea lor poate impiedica functionarea acestor servicii sau le poate reduce utilitatea.

Browserele web ofera metode diferite pentru gestionarea cookie-urilor si ofera instructiuni pentru configurarea setarilor acestora.

IX. Procedura de cumparare
Care sunt pasii pentru a efectua o cumparare?

Procesul de cumparare pe www.joacadeweekend.ro este foarte simplu si rapid.

Cauta articolele care te intereseaza folosind campul de cautare din partea superioasa a site-ului sau navigheaza prin categoriile de produse si foloseste criteriile de filtrare din partea stanga, specifice categoriei de produse in care te afli.

1. Inserarea produselor in cosul de cumparaturi

Selecteaza produsul dorit pentru comanda cu click pe butonul “Adauga in cos”.

Dupa adaugarea in cos poti relua procesul de cumparare pentru selectarea altor produse cu click pe butonul “Continua cumparaturile”. Daca doresti sa finalizezi comanda, apasa buronul “Finalizeaza comanda”.

2. Completarea datelor tale

Poti opta pentru comanda rapida sau pentru crearea unui cont de utilizator.

2.1. Comanda rapida
In cazul comenzii rapide – datele tale vor fi folosite doar pentru procesarea comenzii in curs, fara a fi creat un cont de utilizator si fara posibilitatea ulterioara de a vizualiza un istoric al comenzilor. Datale necesare pentru procesarea comenzii sunt: numele si prenumele, adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare, localitatea si judetul. Daca doresti factura pe firma trebuie sa comunici si datele firmei (codul unic de inregistrare, numarul de la Registrul Comertului si adresa sediului companiei).

Daca adresa de livrare difera de cea de facturare, te rugam sa le completezi pe amandoua.

2.2. Crearea contului de utilizatorrecomandat !
Iti recomandam inregistrarea unui cont de utlizator securizat cu user si parola, mai ales daca doresti sa revii pentru alte cumparaturi. La urmatoarele comenzi nu va fi nevoie sa reintroduci toate datele tale, ci e suficient sa te loghezi, sa adaugi produsele in cos, alegi meroda de plata si inchei comanda mult mai rapid.

De asemenea, prin contul tau de utilizator poti oricand :

  • Sa vizualizezi istoricul comenzilor,
  • Sa consulti lista creditelor (sume din retururi, pe care le poti pastra in contul tau pe joacadeweekend.ro pentru achizitii vitoare),
  • Sa inregistrezi mai multe adrese de livrare,
  • Sa soliciti retururi direct din contul tau,
  • Sa salvezi o lista de produse favorite,
  • Sa urmaresti lista de alerte si sa primesti alerte pentru produsele dorite atunci cand reintra in stoc.


Datele solicitate pentru procesarea comenzii sunt aceleasi ca si in cazul comenzii rapide, plus parola: numele si prenumele, adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare, localitatea si judetul. Daca doresti factura pe firma trebuie sa comunici si datele firmei (codul unic de inregistrare, numarul de la Registrul Comertului si adresa sediului companiei). Poti modifica oricand aceste date intrand in contul tau si accesand « Informatiile mele personale » .

In cazul ambelor metode de inregistrare a datelor, ne poti transmite informatii suplimentare, comentarii sau alte lucruri pe care le consideri importante pentru procesarea comenzii completand campul « Lasa un mesaj ».

Te rugam sa verifici datele introduse si sa te asiguri ca sunt corecte (mai ales numarul de telefon si adresa de email) si sa le validezi apasand butonul « Salveaza ».

3. Alege metoda de plata

Costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si, daca este cazul, pretul livrarii si pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

Pentru efectuarea platii produselor comandate, poti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- plata cu card;
- transfer bancar/ordin de plata;
- numerar/cash la livrare (ramburs).

Daca ai ales metoda de plata ramburs (numerar/cash la livrare), vei achita cash suma de plata din sumarul comenzii / din factura proforma receptionata pe email, la curierul care iti va inmana coletul, impreuna cu chitanta.

Daca ai ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, vei primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda ta, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt timp. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionezi la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, te rugam sa ne trimiti o confirmare de plata la adresa office(at)joacadeweekend.ro, in maxim 24 de ore.

Daca ai ales metoda de plata cu card, dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata securizata pentru plata cu cardul a integratorului de plati online EuPlatesc.

4. Confirmarea comenzii

Dupa ce ai ales metoda de plata nu mai ramane decat sa confirmi comanda. In sumarul final al comenzii tale te rugam sa mai verifici o data lista produselor si cantitatile pentru fiecare articol, metoda de plata si datele tale si apoi sa finalizezi comanda apasand butonul « Confirm comanda ».

Un email cu o factura proforma continand detaliile comenzii tale va fi trimis automat catre adresa de email comunicata.

ATENTIE ! Primirea pe email a facturii proforme nu reprezinta confirmarea procesarii comenzii, ci doar o confirmare a receptionarii comenzii. In situatia in care comanda nu poate fi procesata, datorita lipsei produsului/produselor din stoc sau altor motive, vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil.

Dupa procesarea comenzii vei primi pe email factura fiscala.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.joacadeweekend.ro, esti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

X. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.joacadeweekend.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

XI. Livrarea comenzii

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Costul livrarii standard este de 18 lei (TVA inclus).

Pentru produsele cu greutate mare sau agabaritice se poate percepe o taxa suplimentara pentru livrare, a carei valoare este comunicata atat in pagina produsului, cat si in momentul adaugarii produsului in cos.

Onoram comenzi in orice localitate din Romania, inclusiv in mediul rural.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele localitati din mediul rural, pentru care firma de curierat solicita o taxa suplimentara pentru kilometri aditionali, sa refuzam livrarea daca valoarea transportului afecteaza costul total al comenzii pana sub limita rentabilitatii. Acea comanda poate fi onorata totusi daca respectivul client agreeaza sa ridice coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Curier de localitatea sa sau sa achite costul suplimentar de transport, a carui valoare i-o vom comunica in momentul confirmarii comenzii.

Nu livram comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Livrarile se efectueaza numai prin curier. Nu exista posibilitatea ridicarii de la sediu decat in situatii exceptionale.

Depunem toate eforturile ca pentru comenzile primite pana la orele 15.00, se expediem produsele in aceeasi zi pentru a ajunge la destinatie in ziua lucratoare urmatoare.
Pentru comenzile primite dupa orele 15.00, produsele se expediaza in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru marea majoritate a comenzilor, timpul de livrare este de 24h din momentul expedierii produselor. Exista unele exceptii de localitati din mediul rural pentru care timpul de livrare se poate prelungi cu 24h.

Pot exista situatii exceptionale pentru care termenul de livrare se poate prelungi. In aceste situatii, vei fi informat in cel mai scurt timp.

Comenzile se expediaza cu Fan Courier.

Pentru coletele voluminoase sau cu greutate mare, te rugam sa asiguri ajutor la descarcare si transportul coletului din masina de curierat pana in locuinta ta.

IMPORTANT! La livrare verifica starea coletului. Nu accepta colete cu ambalaj deteriorat sau perforat si cu urme vizibile de lovituri.

Clientii din Bucuresti pot ridica baloane umflate cu heliu de la sediul nostru, cu comanda telefonica prealabila, comunicata cu 2-3 zile inainte.
Pentru baloanele umflate cu heliu, ridicate de la sediul nostru, la pretul afisat pe site pentru balonul neumflat se va adauga un cost aferent heliului folosit, cost ce variaza in functie de marimea balonului si va fi comunicat clientului in momentul plasarii comenzii.

XII. Descrierea si returnarea produselor

www.joacadeweekend.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.joacadeweekend.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.joacadeweekend.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

La joacadeweekend.ro este foarte simplu sa returnezi. Daca nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, indiferent de motiv, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

XIII. Pasii pentru returnarea produsului:


1. Asigura-te ca produsul indeplineste conditiile de retur.
2. Intra in contul tau pe www.joacadeweekend.ro si acceseaza “Istoric comenzi si detalii” si deschide comanda ce contine produsul/produsele pe care doresti sa le returnezi.
3. Selecteaza produsele pe care doresti sa le returnezi si click pe butonul « Solicita retur ». Nu uita sa completezi campul pentru motivele returului si optiunea pe care o alegi pentru retur:
a. Schimb cu acelasi model;
b. Schimb cu un produs diferit disponibil in stoc;
c. Restituirea sumei achitate la cumparare.
4. Dupa aprobarea cererii de retur vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

5. Solutionarea returului, fie ca este vorba de inlocuirea cu un alt produs, fie de restituirea banilor, se realizeaza in interval de max 7 zile de la primirea de catre noi a produsului returnat, cu conditia ca produsul nou, dorit pentru inlocuire, sa fie in stoc. In cazul rambursarii sumei platite, viramentul in contul tau (specificat in formularul de retur) sau pe card (daca ai platit cu cardul) se face in max. 7 zile de la data reintrarii produsului returnat in posesia joacadeweekend.ro.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de tine.
Exceptie fac situatiile putin probabile in care:
- produsul este defect;
- nu intruneste caracteristicile prezentate in descrierea produsului;
- dintr-o greseala logistica a fost livrat alt produs;
- alte situatii de noconformitate datorate producatorului sau vanzatorului.
In aceste situatii, costul de transport pentru retur este suportat de vanzator.

IMPORTANT! Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice / electrice; ciobituri. De asemenea, nu sunt acceptate produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile cu care au fost achizitionate.

Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor, si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca produsele livrate au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse sunt acceptate doar daca sunt sigilate.

XIV. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu poti folosi adrese de e-mail sau identitati false.

www.joacadeweekend.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.joacadeweekend.ro, transmiti, in afara cazurilor in care societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.joacadeweekend.ro, cedezi dreptul societatii de a folosi numele tau in relatie cu materialele postate; garantezi ca detii sau controlezi intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postezi; ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.joacadeweekend.ro.

www.joacadeweekend.ro are dreptul, dar nu obligatia, de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.joacadeweekend.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.joacadeweekend.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XV. Forta Majora

www.joacadeweekend.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.joacadeweekend.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.joacadeweekend.ro.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.joacadeweekend.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.joacadeweekend.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XVI. Publicitatea

www.joacadeweekend.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.joacadeweekend.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XVII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.joacadeweekend.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ai observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, te rugam sa ne trimiti o instiintare la adresa de email: office(at)joacadeweekend.ro, sau sa ne contactezi la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate in capitolul introductiv din prezentul contract.

XVIII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de SC Lusio Living S.R.L. prin intermediul www.joacadeweekend.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002.

Termenii si conditiile www.joacadeweekend.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Lusio Living S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIX. Prezentarea ofertei

SC Lusio Living S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.joacadeweekend.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.joacadeweekend.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.joacadeweekend.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XX. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului joacadeweekend.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul joacadeweekend.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului joacadeweekend.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.

XXI. Responsabilitatea

Lusio Living S.R.L. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 15 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Lusio Living S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

XXII. Drept aplicat. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Lusio Living S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Lusio Living S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

XXIII. Eventuale nelamuriri si reclamatii

In cazul in care ai nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe joacadeweekend.ro, te rugam sa expediezi un mail in acest sens pe adresa office(at)joacadeweekend.ro, in care sa mentionezi cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul tau. Este foarte important sa specifici numele complet si corect, data la care ai efectuat comanda, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasesti in mesajul de confirmare primit de la joacadeweekend.ro in urma validarii comenzii tale. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre tine si joacadeweekend.ro, motiv pentru care te rugam sa verifici cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul tau.