Joaca de weekend este magazinul pentru timp liber. Nu, nu vindem timp liber (ce bogati am fi!), ci solutii pentru petrecerea lui. Intra si incearca-le pe toate!

Care este filmul vietii tale? Trebuie sa ai grija sa nu fie doar despre munca si platirea ratelor la banca. Cuprinde toate genurile: actiune, aventura, romantic, comedie, clasic, documentar, sportiv, drama, etc. Construieste cel mai frumos scenariu pentru viata ta si ai grija mai ales de momentele frumoase!

Joaca de weekend este un indemn la o viata frumoasa, un catalizator al prieteniilor reale, offline, o reamintire a importantei jocului in viata asta rapida si gri, un zambet de timp de calitate si un suflu de voiosie intre prieteni. Da, traim o viata nebuna, solicitanta, plina de ganduri si responsabilitati, alergam toata ziua si tot anul, ne vaitam in permanenta ca nu ne ajunge timpul. Cei mai multi dintre noi alergam dupa diverse destinatii si uitam sa ne bucuram de calatorie. Uitam ce inseamna destindere, liniste, lipsa de griji. Nu avem grija de noi, de sufletul nostru, amanam bucuriile pentru concediile prea scurte sau pentru alte vremuri cand vom fi rezolvat cutare obiective. Ratam prea des sa cream amintiri frumoase si pierdem din vedere faptul ca luam cu noi doar amintirile.

Joaca de weekend nu poate crea amintiri de neuitat pentru tine, nu iti poate gasi prieteni dragi si nici nu iti poate garanta bucuria de a trai. Toate astea depind de tine si de apropiatii tai. Joaca de weekend iti ofera doar un loc unde poti gasi recuzita cu care sa construiesti momente frumoase, te indeamna la joc, la miscare, la petrecere, la interactiune reala, fata in fata, cu prietenii tai dragi. Te incurajeaza sa ridici ochii din telefon sau tableta si iti spune sa iesi afara, sa vizitezi un prieten, sa va adunati si sa va jucati, sa petreceti frumos si sa construiti amintiri de neuitat.


Produsul a fost adaugat la lista de comparatie!