.

Modalitati de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, poti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- plata cu card;
- transfer bancar/ordin de plata;
- numerar/cash la livrare (ramburs).

Daca ai ales metoda de plata ramburs (numerar/cash la livrare), vei achita cash suma de plata din sumarul comenzii / din factura proforma receptionata pe email, la curierul care iti va inmana coletul, impreuna cu chitanta.

Daca ai ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, vei primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda ta, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt timp. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionezi la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, te rugam sa ne trimiti o confirmare de plata la adresa office@joacadeweekend.ro, in maxim 24 de ore.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ai ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!