Posturi recente

Prietenii sunt familia pe care ne-o alegem
Așa, pură și simplă este trăirea, liniștea pe care o simțim adesea în compania lor, a prietenilor, oameni cu care simțim că suntem conectați într-un mod care nu necesită vreo definiţie. O conexiune în care şi tăcerea e confortabilă, iar empatia este maximă.
Parol, mon cher, despre ce vorbim?!
Ce subiecte de conversatie alegem azi la intalnirile cu prietenii? Discutam idei, intamplari sau despre alti semeni?
40 is only the beginning!
Exista distractie dupa 40 de ani? Varsta de 40 este considerata un prag. Nu mai sunt potrivite acum distractiile de acum 20 de ani. Cum trebuie sa arate distractiile dupa 40 ani?
Ce s-a intamplat cu romantismul?
Iubiti, iubiti-va jumatatea si pe voi insiva si iubiti viata.
Everything in moderation, including moderation!
“Totul cu moderatie, inclusiv moderatia” zice o vorba culeasa de pe un ravas de pe undeva, dar plina de talc. Asteptarile implinite ne aduc cu adevarat fericirea sau doar dau nastere altor asteptari?
To be or not to be… sexy!
Da, vorbim despre un stil de viata, care aduce multa bucurie, liniste, satisfactie si mult doritul echilibru. Nu sustinem metodele heirupiste, ci doar un stil de viata sanatos, echilibrat si plin de energie pozitiva.
O pizza poate declansa revolutia bunului simt?
Lucrurile mici pot provoca schimbari de proportii. Ce putem face noi pentru a declansa o epidemie a bunului simt, pentru o lume mai frumoasa, o lume in care sa ne putem juca, plimba si simti bine si atunci cand iesim din bula noastra de confort.
De ce este bine uneori sa dam in mintea copiilor?
Sa incercam sa fim in filmul lor, sa privim lumea cu ochii lor, sa imaginam lucruri cu fantezia lor si sa ne jucam dupa regulile lor. Daca am reusi sa facem asta mai des, cu siguranta mediul in care am trai ar fi muult mai colorat, mai curat si mai senin.
Pana cand ne jucam?
Probabil adevaratul succes il obtin tocmai cei care nu uita sa ramana copii. Cei care indraznesc sa viseze, dar in acelasi timp sunt suficent de maturi si responsabili ca sa si transforme in realitate acel vis. Iar cand vorbim de succes nu ne referim la bani si avere. Ci la a transforma visurile in realitate pastrand zambetul pe buze, insotiti de seninatate si iubire, la implinire sufleteasca si echilibru in viata.
Produsul a fost adaugat la lista de comparatie!