.

.

Carcassonne Big Box 2017

Carcassonne Big Box 2017


Hans Im Gluck

Cod produs:BG-230914

220,00 lei
Cantitate Stoc epuizat

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.

Plonjeaza in lumea Carcassonne cu cea mai recenta versiune a acestei colectii incitante!
Lansat in anul 2000, Carcassonne a castigat rapid aprecierea criticilor, primind in 2001 distinctia de Jocul Anului. De-a lungul timpului Carcassonne a cucerit un numar tot mai mare de jucatori prin stilul captivant, varietatea in continua crestere prin extensiile sale si regulile simple de joc.
Versiunea Carcassonne Big Box 2017 combina jocul de baza cu unsprezece extensii: Raul, Abatele, Hanuri si catedrale, Negustori si constructori, Aparate de zbor, Depese, Bacuri, Minele de aur, Magicianul si vrajitoarea, Haiducii, Cercuri in lan, devenind astfel setul perfect de pornire pentru cei care vor sa incerce jocul cu un maxim de varietate. in Carcassonne Big Box 2017 veti descoperi peste 150 de cartonase de joc si sapte tipuri diferite de meeplesi!
Jocul de baza ofera o experienta unica la fiecare partida: jucatorii plaseaza cartonse de teren intr-un spatiu comun de joc si construiesc treptat un teritoriu variat. Punctele se obtin prin finalizarea celor mai multe si mai mari orase, celor mai intinse drumuri si celor mai vaste campii.
Extensiile din colectia Carcassonne Big Box 7 pot fi adaugate jocului de baza in orice combinatie dorita. Fiecare aduce cate o particularitate ce rezulta in rasturnari de situatie inedite si care duc jocul in directii noi. intr-o partida meeplesii tai pot construi catedrale impunatoare pentru a adauga valoare oraselor tale, in alta ei se pot inalta in vazduh si pot ateriza in tinuturi noi, neexplorate, sau de ce nu, le pot face pe amandoua. Indiferent cu ce extensii alegi sa joci, vei descoperi de fiecare data strategii noi de incercat si secrete noi de descoperit.
Cu atat de multe optiuni incluse, te invitam sa iei loc la masa de joc si sa explorezi tot ce are de oferit aceasta colectie bogata.
Numarul jucatorilor: 2-6
Varsta minima recomandata: 7 ani
Durata medie a jocului: 45 min.
Dimensiunea cutiei: 43,00 x 31,50 x 9,50 cm
Greutate: 2,2 kg.

Caracteristici

Producator
Hans Im Gluck
Jocuri de familie
Carcassonne

Referinta specifica

Produs nou

Din aceeasi categorie