.

Patine gheata

Filtreaza

Mărime

Mărime

Producator

Producator

Pret

Pret

  • 89,00 lei - 329,00 lei

Filtre active

Patine gheata

Patine pentru gheata

Fie ca te afli pe un patinoar, pe un teren de hochei sau pe un lac inghetat, ai nevoie de patine comode, de calitate, cu care sa te simti atat confortabil, cat si in siguranta, astfel inca singura ta preocupare sa fie distractia.

Patinele pentru patinaj artistic

Elegante si sigure, patinele pentru patinaj artistic trebuie sa se potriveasca unei tinute frumoase si unui talent pe masura. Patinajul artistic e cel care imbina pasiunea cu eleganta, antrenamentul cu perseverenta. In aceasta poveste patinele trebuie sa fie pe masura potrivita, sa aiba o eleganta deosebita, dar sa fie si rezistente si comode in acelasi timp.

Patinele pentru patinoar sau lac inghetat

Pentru distractia afara pe timp de iarna, patinele trebuie sa fie calduroase si comode. Cu blanita sau alte materiale calduroase, patinele trebuie sa iti imbrace bine piciorul, astfel incat sa nu ai niciun disconfort, ci doar distractie. Iti recomandam sa comanzi patine cu un numar mai mare decat porti in mod obisnuit la pantofi.

Patine reglabile pentru copii

Copiii sunt mereu in crestere, piciorusele lor marindu-se si ele cu varsta. Pentru ei, de cele mai multe ori, patinele sunt reglabile pentru a putea fi ajustate dupa piciorusul in crestere. Alege un set de patine reglabile si nu vei fi nevoit sa cumperi in fiecare an un set nou de patine, pe care sa nu apuce sa le foloseasca decat de cateva ori.

Selecteaza marimea potrivita si modelul favorit din colectia Joaca de Weekend.

Livrarea este rapida si returul foarte facil, in caz ca nu ai comandat marimea potrivita.

Daca iti doresti sa patinezi si vara, pe role, poti opta pentru o pereche de patine 2 in 1, ale caror lame se pot schimba cu role. Vei face astfel economie cumparand o singura pereche, in loc de doua. Gasesti toate modelele de patine 2 in 1 aici:

Role / Patine 2 in 1